Halla-aho ja Elo Oulun yliopistolle luennoimaan: “EU:n tulevaisuus – mitä EU-kriitikot haluavat?”

Mitä tapahtuu, kun Suomen EU-kriittisimmät poliitikot saapuvat luennoimaan Oulun yliopistolle suureen luentosaliin ja yliopistomaailman opiskelijat ja oululaiset haastavat kysymyksillään?

Tule käymään vuoropuhelua EU:n ja Suomen tulevaisuudesta ja osallistu keskusteluun paikan päällä ja jo ennakkoon Twitterissä: #EUntulevaisuus.

Suomalaisilla on paljon kysymyksiä: Onko euro tuonut vakautta Eurooppaan? Pystyykö 5,5 miljoonan kansa pitämään pystyssä etelän velkaisia maita? Kertooko 40,3 äänestysprosentti EU:n demokratiavajeesta? Uhkaavatko tuhannet direktiivit Suomen kilpailukykyä? Miksi EU rikkoo sopimuksia ja sääntöjään? Onko EU:n tukipakettipolitiikka sairastuttanut markkinoita?

Kansanvaltaa kannattaville EU-kriittisille puolueille on povattu suurta voittoa koko Euroopassa. Perustuuko nousu tyhjään populismiin, vai aitoon tarpeeseen?

Halla-ahon ja Elon puheenvuorojen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuuden juontaa Sebastian Tynkkynen. Vapaa pääsy. Aloitamme suuressa luentosalissa L5 tasan klo 12:00 maanantaina 5.5. Lämpimästi tervetuloa!

Esittelyt:

Simon Elo on 27-vuotias Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja ja Suomen tunnetuimpia nuorisopoliitikoita (A-studio, Ajankohtainen Kakkonen, Huomenta Suomi, A2-illat ym. lukemattomat haastattelut valtakunnan mediassa). Elo on profiloitunut EU:n täysremontin puolesta puhujana ja vaatinut, että jos tulosta ei synny, me lähdemme.

Jussi Halla-aho on 43-vuotias Perussuomalainen kansanedustaja ja Suomen tunnetuin maahanmuuttokriitikko sekä tämän hetken politiikan kuumin puheenaihe. Halla-aho on puhunut täysille saleille ympäri Suomea maahanmuuttopolitiikan korjaamisen puolesta ja herättänyt laajaa keskustelua paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Kirjoitettu 28.4.2014

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa