Oululainen valtuutettu Jenna Simula Perussuomalaisten ehdokkaaksi

TIEDOTE Julkaisuvapaa heti

Oululainen valtuutettu Jenna Simula Perussuomalaisten ehdokkaaksi

Perussuomalaiset täyttivät viimeisen ehdokaspaikkansa eduskuntavaaleihin Oulun vaalipiirissä ja valitsivat ehdolle oululaisen valtuutetun, 25-vuotiaan Jenna Simulan, joka on samalla listan nuorin ehdokas. Simula haluaa osoittaa, miten nuortenkin ääni saadaan kuuluviin päätöksenteossa.

– Kansanedustajien keski-ikä on yli 50 vuotta, minkä vuoksi eduskuntaan on saatava lisää nuoria päättäjiä, joilla on ymmärrystä tavallisen ihmisen arjesta. Nuoret kantavat nyt tehtävien päätösten seuraukset ja siksi heidän äänensä on saatava kuuluville, Simula sanoo.

Ehdokkaaksi valittu Simula on toiminut viimeiset neljä vuotta kansanedustaja Olli Immosen avustajana, minkä myötä hänelle on kertynyt kokemusta eduskuntatyöstä. Vaaliteemoiksi Simula nostaa nuorten asioiden lisäksi maahanmuuttopolitiikan järkeistämisen sekä kotimaisen yrittäjyyden tärkeyden.

– Eduskunnan tehtävänä on huolehtia Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnista, eikä harjoittaa vastuutonta politiikkaa velkarahalla, Simula huomauttaa.

Simula on johtanut Oulun ja Kainuun Perussuomalaisia Nuoria yli kolme vuotta ja toimii lisäksi Oulun seudun ympäristötoimi liikelaitoksen puheenjohtajana ja maakuntavaltuutettuna. Koulutukseltaan Simula on tradenomi sekä eläintenhoitaja.

Kirjoitettu 9.3.2015

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa