Pohjois-pohjanmaan piiri mukana Pohjois-Suomen erämessuilla

Perussuomalaisten Pohjois-pohjanmaan piiri oli vahvasti mukana joka toinen vuosi järjestettävillä Pohjois-Suomen erämessuilla. 14.-17.5.2015 Ouluhallissa pidetyillä erämessuilla kävi yhteensä yli 50 000 kävijää. Perussuomalaisilla oli sisätiloissa oma teltta, jossa kävikin paljon väkeä onnittelemassa erinomaisesta vaalituloksesta ja kiittelemässä hallitusvastuuseen tarttumisesta.

Nelipäiväinen tapahtuma toteutettiin talkoilla paikallisyhdistysten voimin. Jokaisella paikallisyhdistyksellä oli messuilla talkoovuorot yhdessä jonkin toisen paikallisyhdistysten kanssa. Talkoolaisia teltalla olikin yhteensä lähes 60 ja mukana oli kaikkiaan 16 paikallisyhdistystä eri puolilta piiriä. Kansalaisten jututtamisen lisäksi tapahtuma antoikin hyvän mahdollisuuden tavata myös muita Perussuomalaisia, ja vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia eri puolilta piiriä olevien PS-aktiivien kanssa.

Pohjois-pohjanmaan piiri järjesti messuilla päivittäin arpajaiset, joiden pääpalkintoina olivat esimerkiksi lahjoituksena saadut moottorisaha sekä sähkösavustin. Piirin puheenjohtaja Jari-Pekka Teurajärvi jakoi teltalla kävijoille kahvilippuja jututtamisen lomassa. – Hirveästi on tullut ihmisiltä positiivista palautetta ja paljon on tullut kommentteja ja palautetta tulevaan hallitusohjelmaan ja sen linjauksiin liittyen.

Perjantaina 15.5 Siikajokisten talkoovuorolla teltalla ollut piirisihteeri Henna Kupsala piti messuille osallistumista heti vaalien jälkeen hyvänä asiana: ”Kansaa on tavattava ja heidän palautettaan ja evästystä otettava vastaan aina, oli vaalit sitten edessä tai takana. Olemme ihmisiä varten. Metsästys, kalastus ja luonnon monimuotoisuuden vaaliminen sekä perinteisten harrastusten ja elinkeinojen säilyminen ovat niitä asioita, jotka ovat meille Perussuomalaisille tärkeitä. Siksi erämessut ovat meille hyvä paikka tavata samanhenkisiä ihmisiä.”

Erämessujen järjestelyistä Perussuomalaisten osalta saadaan kiittää eduskuntavaalienkin talkootyössä aktiivisesti mukana ollutta Tuomas Okkosta Limingasta. Omalla työpanoksellaan Tuomas kokosi yhteiseen joukkueeseen lähes 60 aktiivia, jotka pitivät torstaiaamusta sunnuntai-iltaan PS-osaston hyvässä miehityksessä.

Perjantaina talkoovuorossa Siikajoen Perussuomalaisten sihteeri Markku Miettinen, Siikajoen Perussuomalaisten puheenjohtaja Veikko Laurukainen, piirisihteeri ja Siikajoen Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Henna Kupsala sekä piirin puheenjohtaja Jari-Pekka Teurajärvi.

Perjantaina talkoovuorossa Siikajoen Perussuomalaisten sihteeri Markku Miettinen, Siikajoen Perussuomalaisten puheenjohtaja Veikko Laurukainen, piirisihteeri ja Siikajoen Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Henna Kupsala sekä piirin puheenjohtaja Jari-Pekka Teurajärvi.

Kirjoitettu 18.5.2015

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa