Hanna Mäntylä vierailee Pohjois-pohjanmaan piirin syyskokouksessa sunnuntaina – piirin puheenjohtajaksi ehdolla useita henkilöitä

 

 Perussuomalaisten Pohjois-pohjanmaan piiri kokoontuu syyskokoukseen sunnuntaina 22.11.2015 Kiimingissä. Talousarvion ja toimintasuunnitelman hyväksymisen lisäksi syyskokous päättää piirin puheenjohtajan ja piirihallituksen kokoonpanon vuodelle 2016.

Piirin puheenjohtajaksi on tarjolla useampi henkilö, kun Ahti Moilanen haastaa puheenjohtajavaalissa istuvan puheenjohtajan Jari-Pekka Teurajärven, joka on ilmoittanut hakevansa jatkopestiä piirin puheenjohtajana.

Jari-Pekka Teurajärvi on oululainen insinööri, joka on toiminut Perussuomalaisten Pohjois-pohjanmaan piirin puheenjohtajana vuonna 2015, sekä vaalipäällikkönä mm. kevään 2015 eduskuntavaaleissa ja aiemmin Arinan vaaleissa. Liikenneopettajana toimiva Ahti Moilanen on ollut mm. piirin puheenjohtajana aiemmin vuosina 2005 – 2011 ja sitä ennen piirisihteerinä.

Syyskokouksessa vierailee jäsenistöä tapaamassa Perussuomalaisten 2. varapuheenjohtaja ja sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä.

Perussuomalaisten Pohjois-pohjanmaan piirin piirisihteeri Henna Kupsala kertoo jäsenistön odottavan ministerivierailua innolla.

– Jäsenistömme silmissä Hanna Mäntylä on todellakin lunastanut paikkansa ministerinä pitäessään puolueemme ohjelman mukaisesti heikompiosaisten ja vähävaraisten puolia hallituksessa. Maanantaina julkitulleesta, ministeri Mäntylän voimakkaasti ajamasta eläkeläisten asumistuen leikkausten perumisesta on tullut valtavasti positiivista palautetta kentältä. Piirillemme on suuri kunnia saada Mäntylä vieraaksemme ja evästettäväksemme syyskokoukseemme.

Syyskokouksen isäntänä toimii Kiimingin Perussuomalaiset puheenjohtajansa Teuvo Appelin johdolla.

 

Lisätietoja antaa:

Perussuomalaisten Pohjois-pohjanmaan piiri ry

Puheenjohtaja Jari-Pekka Teurajärvi, 040 807 3847, teurajarvi@nullhotmail.com

Piirisihteeri Henna Kupsala, 050 917 0077, henna@nullkupsala.fi

 

Jari-Pekka Teurajärvi

Jari-Pekka Teurajärvi

Ahti Moilanen

Ahti Moilanen

Kirjoitettu 18.11.2015

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa